Besetningen, her ikledd noe av butikkens julekolleksjon. Bak fra venstre: Synne Drechsler, Cathrine Strøm og Mariann Dubfest. Foran: Sonia Dina Rødsand

Klær og service av beste kvalitet

Skrevet for LEX Lofoten
04.12.2019 14:07 - OPPDATERT 11.03.2020 08:35

LEX på torget i Svolvær er klare for årets julegavehandel.

Sentralt plassert på torget i hjertet av Svolvær, finner du en av Norges beste klesbutikker for damer, som også har et stort utvalg av andre varer. LEX Lofoten ble etablert i 2009, og er en frittstående butikk. Her kan du kjøpe de perfekte julegaver til de du er glad i, men selvsagt også til deg selv.

–Lex er butikken som har et utrolig bredt utvalg av varer for den stilsikre, trendsikre og motebevisste. Hos oss finner du en unik blanding av høyprofilerte, kjente merker. Vi fører kvalitetsklær for bevisste kvinner, som ønsker det lille ekstra. Her finner du både jule- og høytidsantrekk, samt antrekk til hverdager. Nøkkelordene for butikken vår er: Design, kvalitet og service. Det forsøker vi leve opp til, hver eneste dag, sier Sonia Dina Rødsand

Klesbutikken har også et bredt utvalg av gaveartikler.

– I Lofoten er det mye innetid for kos og hygge om vinteren, og vi har derfor fine pledd, puter, lysestaker, duftpinner, duftlys og annet for å gjøre det fint inne. Dyftlysene våre er av fantastisk kvalitet, produsert av de reneste og naturligste ingredienser. Ønsker du å skjemme bort deg selv, tilbyr vi såper og lotion med herlige dufter. Smykker for alle anledninger har vi også. Både til hverdags, men også fantastiske statementsmykker, ørepynt og ringer til festbruk.

Av yttertøy, fører butikken det beste yttertøyet til Lofotvær, samt et bredt utvalg av strikk, skjerf og hansker.

–Til julekosen kan vi også tilby sjokolade, kaffe, kjeks og te. Et ekte hav av smak til eget bruk eller til noen du er glad i.

Videre er Rødsand takknemlig for alle kundene som handler på LEX. Skal Svolvær fortsette å ha et bredt utvalg butikker, er det viktig at de lokale velger å bruke dem. 

–La de du er glad i få en helt spesiell julegave, du som kunde, finner den i vårt sortiment av unike ting. Velkommen til oss!