Sanselig buffet

Skrevet for Apotek 1 Alti Svolvær
22.11.2020 06:00 - OPPDATERT 09.12.2020 09:31

Selv om den årlige smakebuffeten dessverre blir avlyst i år, så garanterer Apotek1 mer enn nok juleinntrykk for alle de andre sansene når deres julebutikk åpner opp.

- Nå pakker vi inn vinduene i gråpapir straks og klargjør juleutstillingen som vi i år skal sørge for gir forbipasserende og kunder ekstra julete stemning, forteller Wenche Hansen og Hanna Walsøe ved Apotek1 På ALTI kjøpesenteret i Svolvær.

Vanligvis ringes desember inn med en skikkelig god smaksprøvebuffet inne på selve apoteket, men den må dessverre avlyses i år.
- Reglene er såpass strenge at det må vi dessverre skuffe kundene våre med at det blir ikke å skje i år. Men vi har tenkt å kompensere for det, gjennom å gi øyne, ører og nese en ekstra dose julestemning. I år så vil vi gi alt for at kundene skal komme i god gammel høytidsstemning uten smak altså.

Ta vare på alle rundt deg 
Årets førjulstid blir i en helt spesiell setting, og det vil også gi seg uttrykk i Apotek1 sine produkter og sitt mål for perioden vi går inn i.
- Nå er det mer viktig enn noensinne å ta vare på hverandre, og sørge for å vise hverandre at vi bryr oss om både mental og fysisk helse til de som står oss nært, sier de.

Vareutvalget vil gjenspeile nettopp det, med et godt utvalg produkter spesielt selektert for å sette en god snill og trygg stemning for alle mottakere.
- Her har vi godsaker for alle anledninger og steder. Gode myke kroppsprodukter som er snill for hud og helse, sjokolade og tradisjonelle julesøtsaker for stille kvelder foran duftlys kanskje, med noen du er glad i, eller litt ekstra energi for turer ute i skog og mark. Dette er tiden foran noen andre til å tenke på andre, vise omsorg og vise vilje til å være gode med hverandre.

Når desember starter vil derfor Apotek1 gå litt ekstra i bresjen for snillhet og godhet, og ønsker alt godt til sine kunder og besøkende.