Magnus og William Holm hjelper deg gjerne, om du tar turen innom Sport 1 på ALTI.

Satser på pigg

Skrevet for Sport 1 ALTI Svolvær
04.12.2019 14:43 - OPPDATERT 23.11.2020 13:33

Sportsbutikken går vinteren i møte, med et stort utvalg piggsko.

Denne vinteren satser Sport 1 Alti på sko med brodder fra merket Icebug. Butikkmedarbeider Magnus Holm forteller ivrig om de ulike fordelene med skoa.

–En fordel med skoa fra Icebug, er at de er veldig enkle å ta av og på, ettersom de har et enkelt snøresystem. Man trenger bare å vri på et hjul, så strammer lissene seg. Slik får du skoen til å sitte som et skudd, og du trenger ikke bekymre deg for at den skal slippe taket. En annen fordel er at skoene er formet som en løpesko, så de har veldig god demping. Til slutt må jeg tilføye at skoene er i Gore-tex, derfor er de også helt vanntette, sier Holm.

Har du store føtter, er dette også skoene for deg, ettersom tåboksen ytterst på skoen er ekstra bred og høy, noe som gir god komfort.

–I de siste har vi solgt mye av skoene fra Icebug, og tror det kommer av at folk setter pris på brukervennligheten.

Er du heller på utkikk etter vanlige løpesko, er det verdt å merke seg at Sport 1 er den eneste kjeden i Norge, som tilbyr løpesko fra det populære merket Hoka.

–Salgsmessig er dette de løpeskoene som har vokst mest på markedet. I høst fikk vi dessverre for lite inn, så vi klarte ikke å møte den store etterspørselen. Heldigvis har vi nylig fått inn en stor leveranse av Hoka sko, så nå er det bare å komme innom.

Sport 1 legger vekt på at de ikke er en nisjebutikk, med fokus på noen få aktiviteter.

– Som sportsbutikk, har vi et bredt utvalg av klær og utstyr til forskjellige aktiviteter. Vårt mål er at vi skal være et naturlig valg for dem som ønsker å starte med en type aktivitet, enten det er løping, topptur eller svømming. Terskelen skal være lav for å ta en tur innom oss, vi hjelper deg gjerne.

Sportsbutikken har allerede så smått begynt å kjenne på julehandelen, men storinnrykket venter de ikke før i slutten av november. Fram mot jul, vil de ansatte i Sport 1 ønske deg velkommen til en trivelig julehandel!