Butikksjef Kaja Flatø Rønning ønsker deg velkommen til en hyggelig handel.

Velværeprodukter til alle og enhver

Skrevet for Skin Tonic Alti Svolvær
04.12.2019 14:48 - OPPDATERT 23.11.2020 13:33

Hos Skin tonic får du alt du kan tenke deg av velværeprodukter. Butikksjef Kaja Flatø Rønning sørger for god service.

Et mylder av ulike produkter møter meg da jeg tar steget inn i butikken. Her er det produkter alle kan like.

– Vi selger ganske mye, i tillegg til parfyme og velværeprodukter, finner du blant annet kofferter, vesker, sminke, hårpynt og neglelakk, for å nevne noe, sier Rønning.

– En av de tingene vi fokuserer mye på er hudpleie. Noe av det vi brenner for, er at folk skal få rett hudpleie til sin hud. Et mål er at kundene skal føle seg tilfreds og fornøyd med de produktene de kjøper av oss.

Skin tonic er en gavebutikk, derfor legger ikke Rønning skjul på at julehandelen er viktig for butikken.  Man kan fort tenke seg at en slik butikk kun har yngre jenter som målgruppe, men Rønning understreker at dette er en butikk der alle skal føle seg velkommen.

– Det finnes noe i denne butikken som alle kan ønske seg. I tillegg merker vi at flere og flere menn blir opptatt av hudpleie og velværeprodukter. Så våre mannlige kunder tar vi godt vare på.

Selv om netthandelen øker, mener Rønning at de er konkurransedyktige på markedet.

– Blant annet har vi en del faste og lojale kunder, noe som vi setter utrolig stor pris på. I tillegg legger vi vekt på hele handleopplevelsen. En kunde som handler hos oss skal selvfølgelig få god service, og hjelp til å få de rette produktene med seg hjem. Kundene her får også grundig forklaring i hvordan produktet skal brukes, og vi kan alltid svare på eventuelle spørsmål.

En handel hos Skin tonic skal altså være en opplevelse, det er noe man ikke får på en nettbutikk.

Forberedelsene til jul har så vidt starta, når jeg besøker butikken.

– Allerede har vi fått ut enkelte gavesett, og julekalenderen er kommet.  Det viktigste vi kan gjøre, er å passe på at vi har nok folk på jobb, når julerushet setter inn for fullt i desember. Slik kan alle kundene få en god handleopplevelse, til tross for at vi har mange kunder.