Rune Winther kommer hjem for å spille på Høllafæst.

Rune kommer hjem til Høllafæst

Skrevet av Morten Moe
10.05.2019 22:00 - OPPDATERT 13.05.2019 09:01

Høllafæst fortsetter å slippe artister. Nå er det klart at Tromsøbaserte Houseboden, med Rune Winther fra Lofoten på laget, kommer til klubbhjella.

Houseboden består av tre produsenter som sammen har etablert seg som et av Nord-Norges mest ettertraktede DJ- og klubbkonsept, i følge pressemeldingen fra Høllafæst. De har spilt på blant annet Insomniafestivalen, Trænafestivalen, Sommerøya og Jæger.

− Houseboden består av Third Attempt og Rune Nygård fra Tromsø, samt Rune Winther fra Lofoten. Det er viktig for oss å vise fram nordnorsk kvalitet, og dette er et godt eksempel på det. Disse guttene er for alvor på tur opp i den norske klubb-scenen, og kommer til å være godt synlig i tiden framover. De skal gjøre ett sett på klubbjella i tillegg til å være hus-DJene våre og spille mellom de andre artistene. De opererer til vanlig både sammen og hver for seg, og vi er veldig glade for å ha fått dem til oss, sier festivalsjef Petter Erlbeck.

− Nå begynner artistrekka virkelig å ta form. Vi er veldig fornøyde og gleder oss til å vise resten av artistene, da spesielt den siste headlineren. Vi har allerede solgt flere festivalpass enn fjoråret, og normalt selger festivaler de fleste billettene sine de to siste månedene før festivalen. Med andre ord lover dette godt! avslutter festivalsjefen.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.