Snart klart for turnoppvisning

Skrevet av Johan Tangen
07.02.2020 18:00 - OPPDATERT 08.02.2020 13:02

Nyttårsturn er en gammel tradisjon for Kabelvåg IL. Søndag er det duket for et spektakulært show.

– Det er en gammel tradisjon, rundt 50 år gammel. Det har ikke alltid vært på samme stedet, men nå har det kommet for å bli i Vaagar Idrettspark, forteller leder for Kabelvåg IL turn Kjell Normann.

Nyttårsturn arrangeres hvert år for å feire turngruppa til KIL og for å vise fram det de kan. Hvert år velges det et tema for oppvisningen, i år er det sirkus som er tema.

– I og med at det er sirkus som er tema så kommer ungene til å kle seg ut. Det var en av trenerne som kom med forslaget om å ha sirkus som tema, og vi syntes at det var en god idé, sier Normann.

ORDENTLIG LYSSHOW
I fjor hyret de Calle Strøm for å ordne lysriggen. I år kommer samme mann, med større ambisjoner.

– Vi brukte Calle for første gang i fjor. Det var første gang han gjorde noe sånt i en idrettshall, og det virket som han virkelig fikk blod på tann. Allerede i kveld skal vi begynne å rigge. Hele morgendagen skal det både rigges og pyntes. Det kommer til å bli et stort show. Også vet jeg at det er lagt inn overraskelser, uten at jeg skal gå inn på hva det er, sier Normann.

I fjor var det rundt 1000 mennesker inne i hallen, forteller Kjell Normann. Det vil være salg av kaffe og kake selvfølgelig. Det ligger an til å bli en flott oppvisning.

– Vi gjør dette for å vise foreldrene hva ungene deres trener på. De er jo og ser på konkurranser, men da er det bare en brøkdel av ungene vi har. Dette er en oppvisning, ikke en konkurranse. Hovedtrener, Elise, har satt opp programmet. Det blir et to timers program med turnoppvisning. Vi oppfordrer alle som ønsker en koselig stund å komme til Vaagar Idrettspark, sier Normann og legger til:

– Jeg har ikke sett treningene selv, men trenerne sier at ungene er helt i 100!

Her er det bare å glede seg.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.