Fra adventskonserten i 2016. Foto: Lars-Martin Hunstad

Soul Savvy med mer trykk enn noen gang!

Skrevet av Trine Sivertsen
17.12.2019 10:30 - OPPDATERT 17.12.2019 18:02

Soul Savvy og dirigent Brita Skare Malvik inviterer igjen til en annerledes julekonsert!

I fjor ble julekonserten deres avholdt på Bacalao, hvor det knapt var plass i lokalet for servitører å servere mat. For første gang siden oppstarten av koret i 2015 gjør de sin egen konsert på Lofoten Kulturhus, lørdag 21. desember.

− Det er veldig stas! Når vi booka kulturhuset handlet det mye om den tekniske produksjonen vi ville gjøre, med band og individuelle mikrofoner. Vi var spente på om vi klarte å fylle lokalet, og vi er veldig glad for at billettsalget går så bra, forteller Brita Skare Malvik til Våganavisa.

− Det føles veldig riktig at vi nå tar steget inn på Kulturhuset. Vi gleder oss veldig!

Tradisjonen tro blir det en variert konsert med blant annet amerikanske «julesvisker», sprudlende gospel og filmmusikk fra kjente og kjære julefilmer. 

Med i bandet har de fått Øyvind Gjerløw på bass, Bjørn-Sindre Barstrand på trommer, Viktoria Atanasova på piano og Sindre Myrbostad på synth.

− Det å ha et band i ryggen gleder vi oss enormt til. Særlig på gospellåtene blir det et skikkelig løft å få gjøre dem enda mektigere og enda større. Det blir mer trykk og dynamikk enn tidligere, forteller Malvik.

Soul Savvy har bevist at de er et spenstig kor med en dyktig, energisk dirigent og fantastiske solister. For de som fikk med seg BIRRI sin releasekonsert tidligere i høst, fikk vi der oppleve Soul Savvy i samme format når de koret på et par låter. En bølge av kraft, som uten tvil etterlater deg med gåsehud.

Ifølge Malvik blir det en koselig og uformell ramme – garantert å gi deg god stemning og et herlig pusterom i juleforberedelsene!