SÅ LOKALT SOM MULIG: Menyen på serveringsvogna til Einar Hallstensen bærer et tydelig Lofoten-preg.

Streetfood med lokalt preg

Av Øistein Falch
26.07.2018 12:28 - OPPDATERT 27.07.2018 12:35

Bli Pluss-abonnent!

Du er bare noen få tastetrykk unna full tilgang til Våganavisa, nettavis for nyheter, reportasjer, kultur, næringsliv og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Vågan og våganværinger.

Våganavisa - Best på lokale dypdykk!

Månedlig: Kun 99 kr/mnd – E-avis inkludert
Årlig: Kun 1099 kr for et helt år – E-avis også inkludert

Komplett: Kun 149 kr/mnd – E-avis og papiravis inkludert
Komplett årlig: Kun 1750 for et helt år – E-avis og papiravis inkludert

 

 

Ingen bindingstid, abonnementet fornyes automatisk.

 


Er du allerede abonnent?


Logg inn her!


Vil du bli abonnent?




Det tar bare 1 minutt!
Trykk her!