NYESTE TILSKUDD: Fredrik Karlsen er NESOs nyeste ansatte. Han blir den fjerde advokaten i organisasjonen. Foto: NESO

Fredrik styrker den juridiske avdelingen

Skrevet av Mari Rokkan
14.09.2018 11:50 - OPPDATERT 14.09.2018 20:05

NESO har nå ansatt ny advokat. Totalt arbeide nå fire advokater i organisasjonen.

– Fredrik Karlsen (37) er tilsatt som advokat i Nordnorske Entreprenørers Serviceorganisasjon (NESO). Karlsen tiltrådte stillingen 7. september. 

Det skriver organisasjonen selv i en pressemelding. 

Den juridiske avdelingen i NESO består nå av Karina Krane (advokat/avdelingsleder), Trygve Eriksen (advokat), Liv Johanne Ro (advokat) og advokat Fredrik Karlsen. 


GOD ERFARING
NESO er en bransjeorganisasjon for bygg- og anleggsbransjen i Nord-Norge og har per nå 126 entreprenørbedrifter som medlemmer. NESO har kontorsted i Svolvær med til sammen 15 ansatte. 
– Karlsen har i de siste fire årene vært prosjektjurist /seniorrådgiver hos Statens Vegvesen avdeling øst. I denne jobben har han vært direkte involvert i flere større prosjekter, blant annet prosjekt E16 Sandvika – Skaret og prosjekt Tunellrehabilitering Oslo. Karlsen har særlig drevet med løpende rådgivning i utførelsesfasen, men har også bistått prosjektene i forbindelse med anskaffelsen, kontraktsinngåelsen og sluttoppgjørsfasen, står det videre i pressemeldingen.

 
STYRKER AVDELINGEN
I tillegg har Karlsen arbeidet som advokat hos Steenstrup Stordrange AS (nå Sands) i Tromsø i mer enn 4 år og var da tilknyttet entrepriseavdelingen samt avdelingen for restrukturering og Insolvens. Fra studiet har Karlsen arbeidsrett og selskapsrett som spesialfag.

Karlsen vil bistå medlemsbedriftene innenfor følgende hovedområder: Bygg- og entrepriserett, offentlige anskaffelser, arbeidsrett, plan- og bygningsrett og alminnelig kontraktsrett.  I tillegg vil Karlsen ta del i organisasjonsarbeid for NESO, herunder næringspolitisk arbeid.

 – Vi er veldig fornøyde med å få Karlsen på laget. Hans ansettelse innebærer ei betydelig styrking av den juridiske avdelingen både faglig og kapasitetsmessig, sier avdelingsleder Karina Krane.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.