Petter Solli kan bare slå oppgitt ut med hendene. SIL hadde ikke kapasitet til å få avviklet A-kampen.

Svolvær - Grovfjord kansellert

Skrevet av Morten Moe
07.09.2019 13:02 - OPPDATERT 07.09.2019 18:02

– Problemene tårnet seg opp, og da Grovfjord ikke var villige til å flytte kampen måtte vi bare kansellere, sier Svolvær-trener Petter Solli.

– Grovfjord ville tydeligvis ha med alle spillerne, og de henter folk både fra Tromsø og Narvik. I så måte forstår jeg jo at det kunne bli vanskelig. Men de nektet å flytte på kampen, og da var eneste utvei å avlyse kampen, sier en noe irritert SOlli.

Han er irritert både på seg selv og på Grovfjord.
– Vi må selvsagt ta noe av kritikken, for dette burde vi sett allerede på terminlistemøtet i februar. Når denne situasjonen først oppsto, mener jeg imidlertid at Grovfjord kunne utvist større smidighet, sier Solli.
– En kamp som dette krever mer enn bare to timer på banen, og i tillegg krever den dommerressurser vi trenger til å dømme de eldre spillerne i Skårungen cup.

Dermed settes sannsynligvis kampen til 0-3 for Svolvær og Grovfjord stikker av med de tre poengene.
– Grovfjord er et bra lag, som sannsynligvis ender opp på 2. eller 3. plass i år, så jeg tror ikke vi hadde hentet poeng mot dem uansett. Så det er helt greit at de får disse poengen, sier Solli, vel vitende om at det er Svolvær som hadde trengt dem mest. Per i dag ligger laget aller sist med bare syv poeng på 14 kamper.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.