KLAR FOR KONKURRANSE: Drillerne fra Svolvær skoles musikkorps er klare for Nordlysdrilliaden 16. mars. På bildet: Mathea, Henriette, Victoria, Ingrid, Frida, Hilja, Milla, Ragna, Linea, Marie, Lotte og Sigrid (Signe ikke med på bildet, men skal være med til Bodø) Foto: Privat

Svolværdrillere til NNM

Skrevet av Eivind Biering Strand
13.03.2019 16:00 - OPPDATERT 13.03.2019 22:02

13 drillere fra Svolvær reiser til Bodø for å delta på Nord-Norges største drillfest kommende helg.

I år er det Bodø som er vertskap for Nord-Norges store drillfest, Nordlysdrilliaden. I fjor reiste drillere fra Svolvær skoles musikkorps hjem fra tilsvarende arrangement i Harstad med bagasjen full av pallplasseringer, og en tropp bestående av 13 jenter fra Svolvær tar turen over Vestfjorden kommende helg for å prøve seg mot de beste i regionen. 

Drillerne fra Svolvær hadde generalprøve på sine programmer på Svolvær skole tirsdag kveld. Der fikk alle jentene prøvd sine innøvde nummer foran familie og venner. Under Nordlysdrilliaden skal de vise fram det de har trent på gjennom hele høsten og vinteren foran dommere og et større publikum.

Bodø Dans og Drill er teknisk arrangør og konkurransen finner sted i Mørkvedhallen 16. Mars.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.