The Jelly Roll Men og Knut Reiersrud til Codstock

Skrevet av Johan Tangen
18.01.2020 09:00 - OPPDATERT 18.01.2020 20:02

Fredag ble det klart at Knut Reiersrud skal spille på Codstock i 2020. Med seg på laget har han fått The Jelly Roll Men.

– Codstock ønsker å sette ekstra fokus på norsk blues under årets jubileumsfestival. Vidar Busk, Daniel Eriksen, Bjørn Berge, Joakim Tinderholt og Reidar Larsen er allerede booket inn. Nå følger vi på med enda en av de store innen norsk blues, Knut Reiersrud. Han kommer sammen med det fremadstormende norske bandet, The Jelly Roll Men. Her snakker vi Chicago blues i verdensklasse, skriver festivalen på sin hjemmeside.

Om The Jelly Roll Men skriver de:

– The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues - slik det er ment å spilles. Deres live-forestillinger er en komplett pakke! Den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen. Bandet er en av de få som virkelig spiller de gamle greiene som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil.

Bandet består av:

– Kent Erik "9Fingers" Thorvaldsen - vokal og munnspill.
– Kai "The Russian" Evenstian - trommer.
– Thomas "Pee Wee Grim" Thorvaldsen - gitar og vokal.
– Roar "Big Daddy" Wagenius - ståbass.
– Øyvind "Hollandale Slim" Stølefjell - piano og vokal.

Om Knut Reiersrud skriver de:

– Knut er en bauta i norsk musikk. Han er blant landets beste instrumentalister, en virtuos på gitar og en magiker på scenen. Han startet sin karriere på starten av 70-tallet. I 1979 samarbeidet han med de store legendene innen Chicago blues-sjangeren, Otis Rush og Buddy Guy. Etter 14 soloplater, medvirkning på 300 utgivelser og turneer på alle verdens kontinenter, er han en levende legende å regne.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.