Lørdag 2. mai byr Lofoten Kulturhus på live-strømming av jazzkonsert med Trio Tre. Terje Brun og Markus Dvergastein er to av de som skal spille, her avbildet på en duo-konsert i vinter.

To nye konserter fra strømmestudio

Skrevet av Johan Tangen
21.04.2020 16:00 - OPPDATERT 22.04.2020 07:02

Lørdag 25. april og lørdag 2. mai er det duket for to nye konserter fra strømmestudio. Først ut er Marie Løvstad.

Lørdag braker det løs igjen. Direkte fra strømmestudio hos Lofoten Kulturhus står Marie Løvstad fra Leknes.

– Marie Løvstad er 21 år gammel og har vokst opp på Leknes. Sammen med kassegitar eller sittende på pianokrakken spiller hun gjerne egenproduserte låter på nordnorsk og coverlåter av artistene hun lar seg inspirere av, skriver kulturhuset på Facebook.

BLE AVLYST SIST
Lørdag 2. mai er det Trio Tre sin tur. Trioen, bestående av Vegard Sandbukt (trompet), Terje Brun (trekkspill) og Markus Dvergastein (gitar), skulle egentlig ha konsert fra strømmestudio i mars, men måtte avlyse på grunn av sykdom. Men nå er de klare på nytt igjen.

– Trioen vil presentere en musikalsk hyggestund der de spiller et knippe utvalgte jazzlåter. Det er ekstra hyggelig å kunne presentere nyinnflyttede trompetist Vegard Sandbukt for den lokale befolkningen, skriver Lofoten Kulturhus.

STOR SUKSESS
Lofoten Kulturhus sitt strømmestudio har vært en stor suksess. Når folk ikke kan komme på konserter på kulturhuset, kan kulturhuset ordne konsert hjemme i stua til folk. Den forrige konserten, med Skinny Mac og Daniel Vårum, har over 2400 avspillinger på Facebook.

I tillegg har det blitt en kilde til informasjon for folket, når blant annet kommuneoverlege Jan Håkon Juul har gjestet kulturhuset for en prat om situasjonen og svarer på spørsmål.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.