HUMORTURNÉ: (f.v.) Linn Skåber, Cecilie Steinmann Neess (Cess) og Hege Schøyen kommer til Lofoten Kulturhus 8. mai.

Tre elefanter i rommet

Skrevet av Trine Sivertsen
02.12.2019 21:00 - OPPDATERT 03.12.2019 11:02

Nærmere 100.000 har sett suksessforestillingen til Linn Skåber, Cess og Hege Schøyen - i 2020 inntar de Lofoten Kulturhus.

«Tre elefanter i rommet» har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Nærmere 100.000 mennesker har fått med seg forestillingen, som har høstet gode kritikker siden premieren høsten 2018.

− Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best, skriver Stand Up Norge i en pressemelding.

KJENTE OG KJÆRE HUMORISTER
Hege Schøyen kjenner vi fra både revy, film og TV, og siden 1980-tallet Schøyen markert seg som en av sin generasjons mest originale, kritikerroste og populære komedienner.

Linn Skåber er kjent for sitt arbeid som skuespiller, komiker, tekstforfatter og heller nylig har hun debutert som forfatter, med boken «Til Ungdommen». Hun har i hovedsak befattet seg med humoristiske roller, både på TV og på scenen, og hadde blant annet fast panelplass på Nytt på Nytt fra 2007–2013.

Cecilie Steinmann Neess, best kjent som Cess, har siden 2008 jobbet som stand-up-komiker, samtidig som hun har gjort flere opptredener som programleder, skuespiller og musikalartist. Hun er den yngste i den kvinnelige trioen som blir å se på Lofoten Kulturhus i mai.

Kombinasjonen av de tre har gjort at showet omfavner flere tiår med humor, ja, la oss si to-tre generasjoner med humor, noe som gjør at det vil være relaterbar humor for stort sett alle. 

DET ALLE VET MEN INGEN SNAKKER OM
Showet «Tre elefanter i rommet» spinner rundt uttrykket elefanten i rommetdet alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.

I pressemeldingen fra Stand Up Norge forteller de at vi kan se frem til en hysterisk morsom kveld på Lofoten Kulturhus når trioen kommer marsjerende med et fullt band i ryggen!