Trine Waldahl håper å ønske velkommen i slutten av oktober. Foto: Trine Sivertsen

Vil gjøre buen attraktiv og spennende

Skrevet av Trine Sivertsen
02.09.2019 17:00 - OPPDATERT 03.09.2019 08:02

Bagorama kommer inn, Shoeday avvikles, og B-Young og Utsøkt slås sammen.

Det er ikke bare navnet på kjøpesenter-kjeden som skal endre seg, henholdsvis til Alti. Nå gjør senteret større endringer i andre etasje. Den såkalte «buen» i andre etasje vis a vis KappAhl gjøres mandag klart til å pusses opp. 

− I 2 etasje vil følgende endringer gjøres. Buen vil bygges om og huse et utvidet Utsøkt. Dette betyr at butikkene B-Young og Utsøkt slås sammen under navnet Utsøkt, forteller Trine Waldahl i en pressemelding.

Her skal B-Young og Utsøkt slås sammen i nytt lokale. Foto: Trine Sivertsen

NY KJEDE INN
I dagens Utsøkt-lokale kommer den nye kjeden Bagorama flytte inn. I følge kjedens nettsider tilbyr de et stort utvalg moteriktige vesker, kofferter, accessories og reiseartikler. Kjeden ble åpnet i Oslo i 2005, og har i dag 43 medlemsbutikker over hele Norge.

− Vi brenner for mote og har som målsetting å tilby kundene en ny og interessant shoppingopplevelse – uansett hvor ofte de handler. Vi følger med i markedet, hjemme og internasjonalt, for å finne de nye trendene og varemerkene til våre butikker, skriver de på nettsidene sine.

Trine Karlsen vil lede både Utsøkt og Bagorama. 

HÅPER Å ØNSKE VELKOMMEN I OKTOBER
Shoeday som i dag er i buen vil avvikles, og Eurosko i første etasje skal oppdateres for å kunne tilby et enda bredere sortiment til sine kunder.

− Vi lager buen om til et attraktivt og spennende lokale og vi håper å kunne ønske velkommen i slutten av oktober, sier Waldahl i pressemeldingen.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.