Violet Road kommer til Skrova

Skrevet av Johan Tangen
09.08.2020 17:00 - OPPDATERT 10.08.2020 07:01

Torsdag 13. august ankommer Tromsø-bandet Violet Road Skrova.

Bandet har vært på kystturne med båten Vulkana. Torsdag 13. august ankommer dem Skrova og Aasjordbruket for å avholde ikke mindre enn to utekonserter. Det blir både en familiekonsert og en kveldskonsert med 18 års aldersgrense.

– Dersom noen lurer på hva en familiekonsert er, så er det en litt kortere konsert med oss, hvor vi skal øve inn noe helt genialt og barnevennlig, samt noen innslag av lokale talenter og musikere, sier bandet.

De lokale talentene på Skrova er Skrova skole- og ungdomskorps.

MISTET SPILLEJOBBER
På grunn av koronasituasjonen mistet også Violet Road sine kommende spillejobber. Da så de sitt snitt til å kjøpe seg inn på turistbåter Vulkana. I sommer inntok dermed hele bandet båten og har reist mot ulike kaier i Nord-Norge for å holde konserter.

– I år har vi lagt opp til tidenes sommerferie for oss selv. Vi "setter seil" på verdens fineste båt, Vulkana, og stikker innom 18 helt fantastiske steder langs vår nydelige kyst for å spille og lage god stemning. På de aller fleste stedene, der det er praktisk mulig, blir det en familiekonsert på ettermiddagen, og så en kveldskonsert, forteller bassist i bandet, Hogne Rundberg.

Konserten på Skrova er den tredje siste konserten på kustturneen, før det hele avsluttes i Lysnes 15. august.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.