Foto: Daniel Mikkelsen

Violet Road til Lofotkatedralen

Skrevet av Trine Sivertsen
17.10.2019 19:00 - OPPDATERT 18.10.2019 09:31

I over 10 år har Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho». Aldri før har disse blitt fremført akustisk for et publikum. Før nå.

De ga ut sitt første album i 2008, og ble for alvor kjent med sitt selvtitulerte album som kom i 2011. Siden den gang har det kommet fem album fra kvintetten, og bandet har nå mange hundre spillejobber bak seg, og har fått rykte på seg som et av Norges beste liveband.

I vår slapp de låtene «Backseat Babies» og «Lovers & Liars». Dette for å varme opp til slippet av den selvproduserte EPen «Lovers & Liars» som kom 2. august.

Høsten 2019 er Violet Road på tur med kassegitarer, dunkel belysning og de gode historiene. Målet er å treffe publikum i noen av landets mest unike og sjelfulle saler for å fremføre sine mest kjente låter i helt ny drakt. 

INVITERER PUBLIKUM HELT INNPÅ
Violet Roads fanskare er av landets mest trofaste og mange har opplevd bandet en rekke ganger på store festivaler og konsertscener. Etter å ha solgt ut Operaen i Oslo, utfordrer bandet seg nå i andre enden av skalaen. 

− Vi har lyst til å gi våre fans en helt ny opplevelse, og gi de muligheten til å komme helt innpå oss. Vi håper det vil føles som at vi alle sitter i stua til Hogne og spiller låter for hverandre, forteller Halvard Rundberg i bandet. 

Violet Road er kjent for sitt musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt. Dette blir intet unntak, i følge bandet selv.

Konserten er lørdag 26. oktober klokken 19.00 i Lofotkatedralen i Kabelvåg. 

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.