SE TRAILEREN: Slik ble filmen solgt inn til kinogjengere i premiereåret 2003. Video: UniversalMovies / YouTube

Viser juleklassiker på kino

Skrevet av Mari Rokkan
03.12.2018 18:00 - OPPDATERT 04.12.2018 09:27

– Tv-kanalene viser den ikke, så da tar vi ansvar!

– «Love Actually» er en julefilm det er blitt tradisjon av og flere og flere ser den sammen med noen - venner, familien eller kjæresten. Og nå kan du ta med alle sammen på én gang, smiler kultursjef Eva-Mette Lundahl. 

Mandag 17. desember er det nemlig duket for en festvisning av den kjente og kjære filmen - med servering attåt.
–  Cinema Baradiso sprudler over og oppfordrer til miljøtiltak: ta med eget glass og handelen blir enda hyggeligere, opplyser Lundahl.
–På denne visningen er det derfor 18-årsgrense, men 21. desember vil vi også kjøre en ordinær visning som er tillatt for alle, legger hun til.

STJERNESPEKKET
«Love Actually» er en romantisk filmkomedie som ble lansert på kino i oktober og november 2003. Filmen var regissørdebuten til den suksessrike engelske manusforfatteren Richard Curtis, og det er flere kjente skuespillere med i den, blant annet Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Alan Rickman, Bill Nighy, Keira Knightley, Martin Freeman, Emma Thompson, Andrew Lincoln, Laura Linney, Rowan Atkinson, Thomas Sangster og Olivia Olson.

– Legger dere opp til at dette vil bli en førjulstradisjon?

– Om det blir en tradisjon gjenstår å se. Men om det blir en suksess, så hadde det vært hyggelig å ha en slik tradisjon, avslutter Lundahl - som oppfordrer alle til å pynte seg med både julegensere, julekjoler eller julenisseluer. 

 

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.