EN STOR TAKK: Alle foto: Kristian Marthinussen

Zeljko inviterte til musikk-fest

Skrevet av Morten Moe
05.03.2019 20:00 - OPPDATERT 06.03.2019 13:15

Det ble musikk for alle pengene da Zeljko Dragovic arrangerte festkveld for beboerne på Havly omsorgssenter mandag.

Det er en drøy måned siden Drascovic fikk overrakt en diger sjekk med 10.000 kroner i premie fra KLPs "En stor takk". Disse pengene har han valgt å gi tilbake til lokalsamfunnet.
– Jeg er ikke i tvil om hva pengene skal gå til, det blir en helkveld med musikk med litt mat for eldre på institusjoner i Vågan. Jeg vil jo at alle rundt meg skal ha det bra, og jeg synes vi ofte glemmer av de eldre. Det skal bli fine kvelder med musikk, sa Drascovic.

Og mandag smalt han til med første kose-/konsertkveld for beboerne på Havly omsorgssenter. En sammensatt tropp fra Svolvær Musikkforening med Trine Eilertsen i spissen sto for musikken.
 
STRÅLENDE FORNØYD
Og det var en strålende fornøyd Drascovic vi fikk i tale etter konserten.
– Jeg er veldig fornøyd, dette er virkelig noe som varmer mitt hjerte. Det var flott å få gi noe til de eldre, som ofte har den samme dagen gjennom året. Det var flott å se dem smile og le, og det virket som de var både takknemlige og fornøyde etter konserten, sier Drascovic, som har planer om flere slike konserter.

– Men da må jeg få opp utstillingen min. Jeg har noen bilder jeg ønsker å selge, og har håp om å få hengt opp utstillingen min etter hvert. Et eventuelt overskudd derfra vil gå direkte til flere slike konserter, sier Drascovic.

 

Bildeserie
Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.